Verzekeringen

Wij verkopen kortlopende en doorlopende reis- en/of annuleringsverzekeringen, ook wanneer u elders uw reis heeft geboekt kunnen wij u helpen met een reis- en/of annuleringsverzekering. Wij adviseren u graag persoonlijk bij het afsluiten hiervan. U kunt hiervoor terecht bij onze reiswinkels of via onderstaand formulier met een van onze reisadviseurs contact opnemen.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dient afgesloten te zijn binnen vijf dagen na boeking van de reis.

U kunt uw annuleringsverzekering aanspreken wanneer u een reis heeft geboekt, maar door specifiek beschreven omstandigheden niet op reis kunt. Wanneer u uw reis moet annuleren, brengt de reisorganisatie annuleringskosten in rekening.  Mocht u uw reis moeten afbreken, vanwege een reden gedekt door de annuleringsverzekering, zorgt de annuleringsverzekering voor een vergoeding van de gehele of gedeeltelijke reissom, afhankelijk van de afgesloten variant van de annuleringsverzekering.

verzekering2

Reisverzekering

Een reisverzekering dient afgesloten te zijn vóór aanvang van de reis. Deze verzekering vergoedt naast ziektekosten, onder andere ook verlies en diefstal van bagage en kosten voortvloeiend uit een ongeval of overlijden in het buitenland. De verzekerde bedragen zijn afhankelijk van de afgesloten reisverzekeringsvariant. Wij raden onze klanten altijd aan een reisverzekering af te sluiten voor hun reizen, zodat zij niet voor verrassingen komen te staan gedurende hun reis, immers zaken waarvoor de reisverzekering aangesproken kan worden zijn al vervelend genoeg zonder financiële tegenvallers hierbij.

U kunt zich aanmelden bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken om per e-mail op de hoogte te worden gebracht als er een verandering is in het reisadvies voor het land waar u naar toe gaat. Wanneer u bij ons geboekt heeft informeren wij u persoonlijk bij een negatief reisadvies.

 

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken biedt via hun app informatie voor op uw smartphone of tablet: voor (Android) Android_robot_svg copy en voor (Apple)Apple copy.

Invulvelden

Wanneer u het onderstaande formulier gaat invullen, vouwen zich steeds nieuwe velden uit, zij verschijnen pas als de voorgaande zijn ingevuld. Wij verzoeken u alle velden in te vullen.

Reageren is niet mogelijk