MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt door A & A Tours Reisadvisering van oudsher al gedaan. Wij vinden het van groot belang om zuinig te zijn op de wereld, te hergebruiken wat kan en doordacht om te gaan met energie, waardoor u en wij van al het moois van deze wereld kunnen blijven genieten.

Wat merkt u van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van A & A Tours Reisadvisering?

Wij zenden  u steeds meer informatie per e-mail toe. Voor alles wat niet geprint wordt, hoeven immers geen  bomen gekapt te worden. Met de huidige technologie komt steeds meer binnen handbereik dat u met uw smartphone of tablet reist en daar vanaf uw ticket(barcode) laat scannen. Nog niet overal in het buitenland kan dat, maar ook dat zal in de toekomst gaan gebeuren. Wanneer u aangeeft dat u uw reispapieren wèl fysiek, in papieren vorm, wilt ontvangen, is dit altijd mogelijk: onze voornaamste bedrijfsactiviteit is immers u te ontzorgen. Als wij u iets per post toesturen, is hier een weloverwogen beslissing aan vooraf gegaan. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de welbekende verjaardagskaartjes van A & A Tours Reisadvisering, daarin willen wij persoonlijk blijven. Omdat u zich door zo’n kaartje een moment even extra bijzonder voelt: iemand van ons team heeft de moeite heeft genomen speciaal voor u een verjaardagskaartje te schrijven en hiermee naar de brievenbus te gaan.

Via onze website bieden wij u gidsen digitaal aan. Digitale gidsen zijn een grote stap in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Reisorganisaties zijn nog lang niet allemaal actief in het digitaliseren, maar samen met enkele andere collega’s ontwikkelen wij de digitale reisgidsen wèl en ú kunt ze via links op ònze website vinden.

Plastic tassen voor uw gidsen mogen vanaf 1 januari 2016, conform de Nederlandse wet, niet meer gratis aan u worden meegegeven. Indien u wel een plastic tasje wenst, wordt u hiervoor een faire prijs in rekening gebracht.

In 2015 bestaan wij 50 jaar en wij vonden het tijd voor een frisse, aansprekende, mooie en nieuwe uitstraling voor ons bedrijf. Mede daarom hebben wij onze naam gewijzigd: we heten niet meer Toerkoop Reisburo A & A Tours maar A & A Tours Reisadvisering. Immers naast reizen verkopen zal tegen vergoeding adviseren over reizen een steeds belangrijker deel van ons werk gaan innemen. Een professionele ontwikkeling in een bewegende branche. De eerste tijd zullen beide namen naast elkaar blijven bestaan en de voorraad drukwerk met het oude logo worden opgebruikt om het milieu niet onnodig te belasten.

Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen houdt niet op bij de muren van het bedrijf, noch bij de klantenkring, noch bij de reisbranche maar betekent ook samen werken met collega ondernemers in andere bedrijfstakken, om op deze wijze voor al onze klanten een op elkaar aansluitend en breder aanbod te creëren.

Reageren is niet mogelijk