Team

Degenen die u altijd en overal mee willen helpen, met alle liefde voor en van de wereld: onze A & A Tours medewerkers:

Carolien (reisadviseur)

Ik ben sinds 1978 werkzaam bij A & A Tours Reisadvisering, dus een ‘oude rot’ in dit prachtige vak. Ik vind het een uitdaging om voor u een passende reis samen te stellen: een weekendje weg, een vakantie naar de zon of naar de sneeuw, maar natuurlijk ook een cruise of complete wereldreis op maat. Inmiddels heb ik al vele vakantiebestemmingen bezocht en door mijn ervaring en passie voor reizen kan ik u optimaal adviseren. Ik hoop u binnenkort in onze reiswinkel te mogen begroeten.

Marian (reisadviseur)

Sinds oktober 1990 werk ik bij A & A Tours Reisadvisering. Een aantal jaren heb ik me op de luchtvaartafdeling bezig gehouden met het uitzoeken en reserveren van vliegtickets en tegenwoordig werk ik ook in de reiswinkel om diverse vakantiereizen te verzorgen. In al die jaren heb ik zelf al heel veel mooie bestemmingen kunnen bezoeken, waaronder Zuid-Afrika en Indonesië (rondreizen met privéchauffeur), Mexico en (met de camper door) Nieuw Zeeland. Mijn favoriete bestemmingen binnen Europa zijn Denemarken en Frankrijk (met eigen auto rondreizen), Spanje (Ibiza en Cambrils) en Griekenland. Als stedentrip vind ik Lissabon en Krakow erg bijzonder en zeker aan te raden.

Angela (reisadviseur)

Ik heb een passie voor alles wat met reizen te maken heeft en gelukkig heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Na een loopbaan als hostess voor een reisorganisatie, ben ik sinds 1992 werkzaam als reisadviseur bij A & A Tours Reisadvisering. Ik heb de afgelopen jaren heel veel van de wereld mogen zien en ervaren. Graag ga ik dan ook de uitdaging met u aan om uw droomreis te laten uitkomen.

Thea (reisadviseur)

Ik woon met mijn gezin in Tiel en werk al ruim 20 jaar met heel veel plezier bij A & A Tours Reisadvisering. Wat ik iedere keer weer probeer te bereiken is, om samen met u, uw wensen om te zetten in een prachtige reis. Immers een (vakantie)reis hoort een zorgeloze en perfecte tijd voor u te zijn. Ik help en adviseer u hierbij graag.

Melissa (reisadviseur)

Na mijn stage ben ik in 1999 blijven werken bij A & A Tours Reisadvisering. Het idee was om één jaar te blijven en daarna verder te kijken. Maar na ruim 15 jaar verzorg ik hier nog steeds met veel plezier uw (vakantie)reis. Reizen is mijn passie en mede door mijn werk heb ik veel van de wereld gezien. Of u nu een lekkere strandvakantie naar Kaapverdië wilt reserveren, een rondreis op maat naar Maleisië of een cruise door de Caribbean, ik help u graag.

Petra (reisadviseur)

Ruim 15 jaar geleden ben ik, als stagiaire, begonnen bij A & A Tours Reisadvisering en ik werk hier nog steeds met veel plezier. Ik help u graag om de vakantie te vinden die bij u past. Of het nu gaat om een autovakantie binnen Europa, een stedentrip of een verre (rond)reis, ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Manon (reisadviseur)

Na het vervullen van verschillende stages in de reiswereld en het behalen van mijn diploma ben ik in de reisbranche gaan werken. Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij A & A Tours Reisadvisering. In mijn korte loopbaan als reisadviseur ben ik al op verschillende bestemmingen geweest, met als hoogtepunt Dubai en New York. Graag zoek ik samen met u, uw (droom)vakantie uit.

Alicia (reisadviseur)

Als stagiaire ben ik bij A & A Tours Reisadvisering begonnen om er vervolgens te blijven werken, want reizen (verzorgen) is iets wat ik graag doe, mijn hobby. Met mijn gezin in een huisje in Nederland verblijven, vliegen naar de Middellandse Zee of met de auto naar een Italiaans meer om vervolgens erop uit te gaan, dat is wat ik het liefst doe. De rust, de drukte, de warmte van de zon of van een kachel, de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking, het eten en het winkelen. Het is heerlijk om van vakantie te genieten. Niet alleen mijn eigen reizen, maar ook die van klanten zijn stuk voor stuk mooie ervaringen. Ik help u graag met een onvergetelijke (vakantie)reis.

Helna (directie en ondersteuning)

Sinds 1 oktober 1974 ben ik bij A & A Tours Reisadvisering werkzaam. Na jarenlang uitsluitend in de (vakantie)reizen verkoop te hebben gewerkt, heb ik onze luchtvaartafdeling opgezet. Naarmate ik meer en meer betrokken werd in de bedrijfsleiding heb ik mij alle (financiële) kennis hiervoor eigen gemaakt, vervolgens ben ik als directeur van A & A Tours Reisadvisering gaan werken. Nu mijn kinderen zelfstandig zijn gaan wonen, ben ik gedeeltelijk weer in de verkoop gaan werken, simpelweg omdat ik het heerlijk vind met u mee te denken en u te adviseren over uw (droom)reis. Uiteraard blijft het mijn zorg en verantwoordelijkheid dat ons bedrijf gezond is en blijft, inspeelt op vragen en behoeften van klanten, meegroeit en mee-ontwikkelt met de trends in de markt en liefst daarin een beetje voorop loopt. Elke dag geniet ik van mijn werk en het samenwerken met het fantastische team van A & A Tours Reisadvisering.

Lia (directie en ondersteuning)

foto lia 2 copy defDe tijd vliegt. Ik ben al vanaf 1992 werkzaam bij A & A Tours Reisadvisering. Mijn eerste taak in het bedrijf bestond eruit om de processen binnen A & A Tours Reisadvisering te automatiseren, zowel de frontoffice- als de backofficekant. Dat was een geslaagde klus. Nu houd ik mij met name bezig met boekhoudkundige zaken en een aantal directietaken. En daar geniet ik nog dagelijks van!

Eline (directie en ondersteuning)

foto eline formaat kaartjje copyIk ben sinds juli 2011 A & A Tours Reisadvisering komen versterken met mijn kennis en ideeën. Ik houd me bezig met de HR afdeling en het ondersteunen van onze reisadviseurs, zodat zij meer tijd hebben voor u. Daarnaast optimaliseer ik alle bedrijfsprocessen, zodat wij u steeds beter van dienst kunnen zijn en onszelf blijven onderscheiden in onze service, kennis en onze liefde voor ons vak. Ik heb de uitdagende taak gekregen om alle plannen met betrekking tot de vernieuwing en verandering van de huisstijl en website van A & A Tours Reisadvisering een fysieke vorm te geven: een ingezette ontwikkeling, in digitale mogelijkheden, die blijft vragen om een vooruit-strevende invulling.

Reageren is niet mogelijk