Passie

were-good-at-whatOnze passie, is door de jaren heen gelijk gebleven: uw (reis)dromen waarmaken en overtreffen. Reizen is naast weg gaan en weg zijn van (t)huis, vooral ook de wereld en onszelf daarin ontdekken. Wij zorgen dat de wereld zich voor u opent: ver weg en dichtbij. Alles wat de wereld te bieden heeft brengen wij binnen uw handbereik.

Waarom verkopen wij reizen? Reizen en ontdekken is het mooiste wat er is en reizen maakt u rijker!

Uw zekerheid

Vanuit onze passie voor reizen adviseren wij u. Wij zijn aangesloten bij de ANVR en de SGR, zodat wij u zekerheid, kwaliteit en bescherming kunnen bieden. Wij werken uitsluitend met Nederlandse partners die ook bij deze organisaties zijn aangesloten, sommige van onze buitenlandse partners zijn dat ook en daarnaast werken wij met internationale concerns om u wereldwijd het grootste aanbod te kunnen doen. Een bij ons geboekte reis geeft u altijd alle mogelijke zekerheden.

Wij zijn een zelfstandige, onafhankelijke onderneming: alléén wíj maken de keuze met welke partners wij samenwerken en wij hebben aan geen enkele organisatie verplichtingen. Dit geeft u de zekerheid dat u van ons altijd onafhankelijke informatie en adviezen krijgt over uw reismogelijkheden en dat voor dezelfde prijs als die van andere reisaanbieders. Vanaf onze oprichting is onze visie “bedenk dat de dagen van uw vakantie, de grootste pauze in uw werk, de mooiste van het hele jaar dienen te zijn”.

Wij streven naar 100% tevreden klanten en willen u, door middel van onze kennis, adviezen en service uw mooiste reis te laten beleven. Met onze jarenlange ervaring en actuele kennis ondersteunen, adviseren en ontzorgen wij u. Ons team van reisadviseurs geeft u de beste mogelijkheden voor uw vliegtickets, rondreizen, zonvakanties, sneeuwvakanties, sportieve vakanties, cruises, wandelvakanties, fietsvakanties, duikvakanties, droomvakanties, huwelijksreizen, doe-vakanties, bus(excursie)reizen, groepsreizen, maatreizen, wereldreizen, zakenreizen, bootreizen, motorvakanties, paardenvakanties, wellnessvakanties, weekendjesweg, stedentrips of elke reisvariant die u wenst.

Internet heeft veel veranderd in de reisbranche: wij kunnen u heel snel veel meer informatie doen toekomen. U kunt, wanneer u dit wilt, zelf al heel veel opzoeken, en wanneer u besloten heeft wat uw reisdoel wordt, gebruik maken van een oneindige hoeveelheid boekingsbronnen. Er wordt echter zoveel aangeboden dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet en/of niet weet welke bronnen betrouwbaar zijn. In al die gevallen zijn wij het aangewezen team om te raadplegen.

Wij zijn van mening dat “het stenen reisbureau” zoals onze reiswinkel, altijd haar bestaansrecht zal behouden. Wij zijn er voor zowel de mensen die wèl alsook voor de mensen die nog geen idee hebben wat de beste invulling van hun wensen zal zijn. Wij zijn er voor de mensen die zelf geen tijd of zin hebben om uit te zoeken welke partij de betrouwbaarste of goedkoopste aanbieder is, maar ook voor diegene die het gewoon prettig vinden als vakmensen alles uit handen nemen. Wij zijn er voor u.

Natuurlijk werken onze reisadviseurs niet voor niets. Wij willen graag uitzoekwerk doen voor de droomreis van onze klant, maar het is niet onze bedoeling dat de klant deze reis bij een andere partij, wel of niet op internet, boekt. Wij zijn een bedrijf dat gezond wil blijven voortbestaan en haar team wil kunnen belonen voor het gedane werk. Voor iedere klant zoeken wij het gevraagde uit, daarvoor berekenen wij een faire prijs van € 25,-. Wanneer u deze reis of een andere reis bij ons boekt, worden deze uitzoekkosten beschouwd als eerste betaling op de geboekte reis en zijn dus alle mogelijkheden gratis voor u uitgezocht.

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Wij zoeken voor u de gepaste (droom)reis. Als u het formulier invult en bij ons een reisaanvraag doet, gaan wij voor u zoeken.

Reageren is niet mogelijk