Ambassadeurs

Onze ambassadeurs dat wil zeggen: onze klanten, kunnen onze meerwaarde bevestigen. Zij hebben vertrouwen in ons, in ons team, in ons product, in onze toegevoegde waarde. Zij geloven in ons en praten over ons, omdat ze zo tevreden zijn, omdat zij  vertrouwd zijn met A & A Tours Reisadvisering, onze kennis en kwaliteiten, onze service.

Buiten onze klantenkring uit de directe omgeving van onze vier reiswinkels in ‘de Betuwe’ en ‘het Land van Maas en Waal’, bereiken wij ook vele klanten elders in het land. Ons maakt het niet uit waar u woont, voor u onze ambassadeur, zijn wij er vóór, tíjdens en ná uw reis!

Wij delen graag onze reiservaringen met onze klanten en bieden hen ook de gelegenheid om hun reiservaringen ook met ons en andere klanten te delen: wanneer u een bijzondere reis gemaakt heeft, of wanneer u een reisverhaal met foto’s heeft zouden wij het waarderen als u dit met ons wilt delen; wij zetten dit conform onze standaard opmaak in de lay-out van een digitale brochure en wij sturen u dan een link van deze brochure zodat u deze zelf ook kunt delen met uw vrienden. Uiteraard plaatsen wij dit reisverslag op onze website. Graag ontvangen wij uw reisverslag en foto’s op: reisverslagen@aatours.nl.

 

Reageren is niet mogelijk